VOLI REPREZENTACIJU - Bobi: Za Srbiju igraš srcem

Autor:

Sport

06.04.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš NBA igrač Boban Marjanović sve češće dobija priliku u dresu Los Anđeles Klipersa. Snažni centar pričao je o tome koliko mu znači da igra za reprezentaciju Srbije.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket

Bobi se osvrnu i na mogućnost da ovog leta igra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Ako budem u prilici da igram za moju zemlju ovog leta, sigurno ću to učiniti. Važno mi je da igram za Srbiju, volim da predstavljam moju državu i kad god imam priliku, ja to činim. Želim da pomognem Srbiji i sada i u budućnosti i cilj mi je da još nekoliko godina nastupam za reprezentaciju - rekao je Marjanović u intervjuu za sajt FIBA.

On je pratio igre nacionalnog tima u prethodnim "prozorima". Srbija ima četiri pobede i samo jedan poraz, dok je prva Nemačka sa svih pet trijumfa.

- Siguran sam da momci žele da završe na prvom mestu. Sledeće dve utakmice, protiv Nemačke i Gruzije, biće ključne. Ako dobijemo Gruziju, poslednji meč će biti kao finale za prvo mesto.

RepublikaFoto: Starsport

Bobi smatra da velike stvari tek dolaze za našu selekciju.

- Nastavljamo da napredujemo i siguran sam da za Srbiju tek dolaze dobri dani. Imamo potencijal da napravimo odlične stvari, bićemo još bolji jer imamo igrače i talenat za to. Borba za medalje će biti teška, ali mi želimo da budemo među najboljim timovima, kao što smo bili i na prethodnim takmičenjima. Kada predstavljaš Srbiju, igraš srcem i daješ maksimum na terenu. Veliki je ponos nositi taj dres, a mi svi želimo da svi Srbi budu ponosni na nas - zaključio je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading