ZVEZDA ČASTI: Slobodan ulaz na finale! Bez navijača Budućnosti u Beogradu!

Autor:

Sport

07.04.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na tribine B i D za prve dve utakmice finala plej-ofa protiv ekipe Budućnosti biti slobodan, saopštili su crveno-beli.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde očekuju veliku podršku navijača

U saopštenju se dalje navodi da u skladu sa propozicijama takmičenja, i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata i ulaska gostujućih navijača, neće biti.

- Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak i utorak ekipu Budućnosti u prve dve utakmice finala ABA lige, a klub obaveštava svoje pristalice i navijače da će ulaz na tribine i za ove mečeve biti slobodan!


Crvena zvezda je kao branilac trofeja stigao do finalne serije uz ogromnu podršku navijača sa tribina, u ambijentu koji je teren dvorane "Aleksandar Nikolić" učinio domaćim terenom.

Zbog velikog interesovanja klub obaveštava da će se u dvoranu na tribine ulaziti po sledećem rasporedu:

TRIBINE A i C: Ulaz za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda mts za tribine
TRIBINE B i D: Slobodan ulaz 

Za sva ostala mesta u dvorani (parteri B i D, lože, bela i plava loža) karte su po standardnim cenama koje važe za utakmice ABA lige u svim poslovnicama Eventima.

Takođe Crvena zvezda ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, u prvoj i drugoj utakmici finala ABA lige, neće biti.

Utakmice koje u Beogradu organizujeCrvena zvezda proglašene su utakmicama "visokog rizika"  tako da nikome od navijača Budućnosti koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

Crvena zvezda još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak i utorak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođu do pobeda - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su apelovali na navijače da dođu ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Finalna serija igra se na tri pobede. Prvi meč je na programu u ponedeljak od 19 sati u Beogradu, a drugi u utorak od 18.30 časova.

Treći i eventualno četvrti duel su na programu u Podgorici, 13. i 14. aprila. Eventualna majstorica će biti odigrana 16. aprila u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading