Gordić: Nema euforije! Pobeda je motiv za drugu utakmicu

Autor:

Sport

09.04.2018

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša Budućnosti Nemanja Gordić izjavio je da njegov tim nije zahvatila euforija posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvom meču finala plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Gordić slavi pobedu

Budućnost je slavila sa 80:76.

- Bio je stvarno 'vruć' ambijent, u drugom poluvremenu i bukvalno, baš je bilo toplo u dvorani. Dobro je što smo već u prvom meču napravili brejk, ali nema mesta euforiji. Idemo dalje, u utorak je novi meč - rekao je Gordić.

Drugi meč je na programu u utorak.

- Pogledaćemo snimak, gledati da ispravimo šta se može, ali jako je teško, malo je vremena. Naporan je ritam, mogao bih čak da kažem da ritam baš i nije najnormalniji, ali u istoj smo situaciji. Zvezda će probati da reaguje, a nama će pobeda biti motiv za novu utakmicu - rekao je Gordić.

Krilo Budućnosti Džastin Dolmen rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ekipa imala jasno pripremljen plan.

- Veoma smo srećni zbog pobede i ishoda. Imali smo dobar plan i dobro smo se pripremili. Igrali smo protiv odličnog tima, ali smo pokazali da možemo da igramo sa njima i zadovoljni smo s pobedom -zaključio je košarkaš Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading