(VIDEO) SRPSKA MAŠINA: Jokićev novi tripl-dabl, borba sa Bjelicom biće epska

Autor:

Sport

10.04.2018

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažeš Denver, misliš Nikola Jokić! Srbin je još jednom pokazao da igra u velikom stilu. Njegovi Nagetsi su bili bolji od Portlanda (88:82) i sada ih samo jedna pobeda deli od mesta u plej-ofu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bilo je ovo još jednom bajkovito veče mladog Somborca! Ostvario je 10. tripl-dabl u sezoni, a 16. u karijeri. Ponovo je na terenu radio sve. Jokić je stigao do 15 poena, 20 skokva i 11 asistencija. Ponovo je plesao i gotovo sam je uspeo da razmrda ekipu. Nisu mogli Nagetsi da pogode ništa. Važnost meča vezala im je ruke, a tada je na scenu stupio Jokić. 

Poentirao je, ali i sve saigrače uspeo da učini boljim. Denver je stigao minus od 11 poena u trećoj deonici i protiv starog dužnika, tima koji ga je prošle sezone gotovo uništio, stigao na korak od cilja.

Poslednji korak biće ujedno i najteži! Denver i Minesota igraju meč u kojem direktno odlučuju ko će u plej-of. Jokić će protiv Bjelice igarti za kartu za doigravanje i to u gostima. 

"Vukovi" su isto morali da pobede, pao je Memfis (113:94), a Bjelica je postigao samo dva poena. 

Ni Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče. U poraz njegovog Sakramenta do San Antonija postigao je samo dva poena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading