Dobrić: Tenzija se očekivala, IDEMO U PODGORICU PO POBEDU!

Autor:

Sport

10.04.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede u drugom susretu finalne serije ABA lige protiv Budućnosti, košarkaši Crvene zvezde bili su vidno raspoloženi, pošto im je pao veliki kamen sa srca.

RepublikaFoto: Starsport
Bilo je burno na drugoj utakmici finala

Ognjen Dobrić je imao neliko dobrih poteza u važnim trenucima susreta. On kaže da je nervoza sastavni deo ovakvih mečeva.

- Znali smo šta moramo da uradimo. Sada nas isto čeka i u Podgorici. Jednostavno moramo da pobedimo i tamo. Očekujem slične utakmice kao u Beogradu. Prosto je tenzija i normalna u ovakvim okolnostima i mi moramo da se nosimo sa tim - izjavio je Dobrić posle meča.

 Plejmejker Tejlor Ročesti je postigao 11 poena u drugom meču protiv Budućnosti. On je izjavio da se zbog ovakvih mečeva i igra košarka.

- Ovakve utakmice čine košarku zanimljivim sportom. Zbog ovoga igramo. Naravno da nas čeka težak posao, ali sam i uveren da možemo tamo do nove pobede - kratko je prokomentarisao Ročesti po završetku utakmice.

Treći susret finalne serije na programu je u petak 13. aprila od 20 časova u podgoričkoj dvorani "Morača".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading