"ĐETIĆI" OSLABLJENI U ČETVRTOM MEČU: Budućnost bez važnog igrača protiv Zvezde!

Autor: mondo.rs

Sport

14.04.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti vode sa 2:1 u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde, ali trener crnogorskog šampiona Aleksandra Džikić nikako ne može da smireno dočeka možda i odlučujući meč ovog sudara.

RepublikaFoto: Starsport
Doelman u akciji protiv Ročestija

Razlog je povreda jednog od najbitnijih igrača iz sastava Budućnosti Džastina Doelmana, a "Mondo" prenosi da je gotovo izvesno da odlični šuter neće moći da pomogne svojim saigračima u sudaru sa srpskim prvakom.

- Medicinski tim će uraditi sve da ga osposobi, ali kako sada stvari stoje 99% neće igrati, jer je povreda primicača uzela maha - piše Mondo.

Doelman je uprkos nešto slabijoj fizičkoj pripremljenosti postao jedan od važnijih igrača za Džikića i često je umeo da pogodi važne šuteve ove sezone i svojim iskustvom vrati ekipu na pravi kolosek.

On je u prvom meču finalne serije postigao 13 poena, u drugom 10, a sinoć samo pet za nešto više od 16 minuta u prvom poluvremenu. U nastavku ga nije bilo na parketu, što takođe govori da je Džikić želeo da ga sačuva za četvrti susret.

Ono što je kontradiktorno jeste izjava trenera Budućnosti da povreda u timu nema i da je sve u najboljem redu. Da li je to bila samo varka iskusnog stratega, ili realnost, vrlo brzo će biti svima jasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading