ZVEZDA ĆE ŽIVETI I POSLE BUDUĆNOSTI! SLEDI NAPAD NA DOMAĆU TITULU!

Sport

16.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri godine suverene dominacije na Jadranu, Crvena zvezda je ostala bez trona u regionalnom takmičenju (samim tim i bez Evrolige), ali bez obzira na ogroman sportski i finansijski udarac koji su crveno-beli doživeli, na Malom Kalemegdanu neće biti velikih rezova!

RepublikaFoto: Starsport
Pred novim izazovima: Košarkaši Zvezde

Bolan poraz od podgoričke Budućnosti u finalu ABA lige (3:1 u seriji za Crnogorce) poslao je Zvezdu u "niskobudžetni" Evrokup, ali to neće poremetiti planove uprave, koja uprkos svemu planira da ostane na okupu i da zadrži postojeći igrački kadar, kao i trenera Dušana Alimpijevića, saznaje Srpski telegraf.

CRNOGORSKA PLJAČKA

Šampion Srbije odigrao je četiri ujednačene utakmice protiv Podgoričana, ali se protiv kompletne logistike crnogorskog predstavnika nije moglo.

Posle beogradskih 1:1, teško je bilo očekivati trijumf ako se uzme u obzir da su huligani napali igrače crveno-belih odmah po dolasku u glavni grad Crne Gore.

Usledile su potom sudijske krađe, ali su i pored toga izabranici Dušana Alimpijevića imali dva šuta za pobedu u trećoj utakmici.

- Iako je poraz svima teško pao, jasno je da igrači i trener do titule nisu mogli da dođu zbog svega što se dešavalo u Podgorici. Kako sada stvari stoje, do velikih rezova neće doći jer uprava želi da pošalje jasan znak ekipi da i dalje ima poverenje u njih i da sada svim silama moraju da napadnu titulu prvaka Srbije - rekao je izvor Srpskog telegrafa dobro upoznat sa situacijom u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Predali tron: Alimpijević i Ročesti

SLEDI MLADOST

Zvezda počinje Superligu Srbije već u sredu, kada će na svom terenu ugostiti Mladost iz Zemuna, a već dva dana kasnije u Pionir stiže Mega. Crveno-beli moraju da odigraju 10 kola u ligaškom delu, a potom sledi plej-of. Iako će po završetku kompletne sezone verovatno doći do rekonstrukcije ekipe, jasno je da Zvezda ima budućnost u talentovanim mladim igračima kao što su Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac uz veliki broj klinaca u FMP Železniku. Situacija jeste trenutno teška za Zvezdu, ali navijači ne zaboravljaju brojke. One jasno govore istinu, Crvena zvezda je od 1971. godine do 2011. osvojila ukupno osam trofeja, a od 2012. do danas čak 10.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading