Alimpijević: Maksimalno koncentrisani protiv Mege

Autor:

Sport

21.04.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je pred utakmicu sa Mega Bemaksom da njegov tim mora da odigra maksimalno koncentrisano ukoliko želi pobedu.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Šampion Srbije dočekuje Megu u drugom kolu Superlige Srbije, a taj meč se igra od 21 čas u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Biće to treći susret dva tima ove sezone, posle dva meča u ABA ligi, a ta utakmica je ujedno i jedan od dva derbija ovog vikenda od kojeg će zavisiti i poredak u grupi A.

- Ovo će nam biti treći susret ove sezone i sa te strane se dobro poznajemo. Mega je izuzetno nezgodna ekipa, koja je i pored podmlađenog sastava sačuvala osnovne karakteristike svoje igre. Igraju i dalje sa velikom energijom, agresivno u fazi napada, zato sa naše strane, moramo da odigramo maksimalno koncentrisano, kako bismo došli do pobede - naglasio je Alimpijević.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dejan Davidovac

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da njegov tim želi da nastavi niz trijumfa posle pobede nad ekipom Mladosti na startu takmičenja.

- Igrali smo već sa ekipom Mege, znamo njihove kvalitete, i ovo je važna utakmica za nas jer igramo protiv tima koji igra brzo, sa mnogo poleta i agresivnosti, posebno u napadu. Nama je ovaj meč važan i zbog raspleta u grupi A, ali i kako bismo nastavili sa pobedama u domaćem prvenstvu - naglasio je Davidovac.

Zvezda je u prvom kolu deklasirala Zemunce rezultatom 115:64, dok su izabranici Dejana Milojevića slavili protiv Tamiša 86:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading