Kad kažeš košarka, misliš na Čačak: BORAC ŠOKIRAO CRVENU ZVEZDU!

Autor:

Sport

24.04.2018

18:03 >> 18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši čačanskog Borca pokazali su da ove sezone sa pravom pucaju na plasman u polufinale Košarkaške lige Srbije, pošto su savladali na svom terenu aktuelnog prvaka države, ekipu Crvene zvezde rezultatom 70:63.

RepublikaFoto: instagram.com/kk_borac_cacak
Borac zasluženo srušio šampiona

U fantastičnom ambijentu hale u Čačku, domaćin je od starta na krilima bučnih navijača pokazao da mu ne pada na pamet da položi oružje pred Zvezdom, već da se žestoko odupre i što skuplje proda kožu velikanu iz Beograda.

Oni su pokazali zbog čega Čačak važi za grad košarke i svojim navijačima su podarili skalp crveno-belih - 70:63.

Borac je imao prednost od samog početka i čuvao je do samog kraja. Dvocifrena prednost stajala je na strani domaćina i posle prve i posle druge četvrtine (početkom drugog dela i maksimalnih 46:28), a sve što je Zvezda uspela da uradi jeste da se u finišu na 4-5 minuta pre kraja približi na tri poena zaostatka (54:57), ali su tada Marinović i Stojadinović pogađali ključne poene za Borac i obezbedili pobedu.

Pešaković je postigao 13 poena za Borac, Stojadinović ga je pratio sa 12, dok je kod Zvezde Čović odskočio od proseka svojih saigrača sa 18 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading