Filip Čović: Poraz od Borca je veliki šok!

Autor:

Sport

24.04.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su vruć šamar na gostovanju Borcu u trećem kolu KLS-a, pošto su u hali kraj Morave doživeli šokantan poraz 70:63.

RepublikaFoto: Starsport
Čović: Mislili smo da će Borac davati koševe i za nas

Plejmejker Filip Čović bio je u neverici po završetku ovog susreta, ali i naglasio kako je pobeda Borca bila 100 odsto zaslužena.

- Nije lako svakako. Trebalo je da se pokažemo na terenu i da se ne desi ovo što se dogodilo. Šta je, tu je, sami smo krivi. Čestitke Borcu, zaslužena pobeda, momci su stvarno odigrali odlično svih 40 minuta - rekao je Čović.

Nakon ove senzacije, imao je samo reči kritike za partiju srpskog šampiona.

- Za mene je ovo iskreno šok, u Zvezdi sam nepunih sedam dana i nisam mislio da će se ovo desiti. Nismo ušli u meč kako treba, mislili smo da će protivnička ekipa sama sebi ubacivati loptu u koš jer smo mi Crvena zvezda. Ne, trebalo je da budemo mnogo čvršći i koncentrisani, i sve ostalo što ide uz to. Nema potrebe više da pričam - poručio je bivši igrač FMP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading