Janakopulos bez pardona za predsednika Evrolige: J*** SE, TI SI OBIČAN JADNIK!

Autor:

Sport

30.04.2018

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista žestoke reči uputio je vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos predsedniku Evrolige Đordiju Bertomeuu.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen
Janakopulos bez dlake na jeziku

Janakopulos je ovoga puta bio oštriji i direktiniji nego inače, pa je pošteno izvređao prvog čoveka evroligaškog takmičenja.

– U trenutku kada dobijamo izjave saučešća i podrške povodom smrti Kostasa Janakopulosa, jednog od kamena temeljaca našeg Panatinaikosa, u trenutku kada je naša porodica u dubokoj žalosti, ti ne prestaješ da dokazuješ koliko si jadan.

To si naravno potvrdio mnogo puta ranije. Kada sam branio svoju decu od psovki i napada. Ili kada si postavio moje fotografije u evroligaškim dvoranama, kao da sam traženi ubica. I sada, kada je moja porodica u žalosti ti nastavljaš sa pokušajima da uništiš Panatinaikos i mene lično.

To je to. Jedina stvar koju još mogu da ti kažem je “J..I SE”. To je sve. Ništa više ne zaslužuješ.

I da pojasnim: Ukoliko ovog leta članovi Evrolige ne odluče da neko ko ne poštuje insitituciju porodice ne može da sedi za istim stolom sa nama, da ne govorimo o vođenju takmičenja, Panatinaikos više neće biti deo ovog cirkusa.

Ljudi su osnov sporta. A ti nisi ljudsko biće - navedeno je u izjavi vlasnika Panatinaikosa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading