Čanak: U jednom delu utakmice smo se potpuno izgubili

Autor:

Sport

10.05.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mučio se Partizan, ali je ipak uspeo da pobedi Dinamik u osmom kolu Superlige. Posle meča trener crno-belih Nenad Čanak bio je zadovoljan što se posle poraza od FMP-a, njegov tim vratio na trijumfalni put.

RepublikaFoto: Starsport

- Važna pobeda posle poraza u Železniku – i zbog načina na koji je ostvarena. Ušli smo u krizu igre, u jednom delu utakmice smo se potpuno izgubili, ali smo uspeli da se vratimo i na kraju smo utakmicu dobili rutinski i lagano. Dinamik je ipak ekipa koja je fizički za jedan nivo iznad drugih KLS timova, a u poslednje vreme i igraju bolje nego ranije. Drago mi je što smo se trgli posle perioda očajne igre početkom treće četvrtine i preokrenuli - rekao je Čanak posle meča.

Do početka plej-ofa preostala su gostovanja u Vršcu i Valjevu.

- Cilj je da pobedimo sve do kraja i da spremni uđemo u četvrtfinale. Ne odustajemo od onoga što smo najavili na početku Superlige - zaključio je trener crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading