Miško Ražnatović veliki optmista: VIDIM ZVEZDU I PARTIZAN NA F4 EVROLIGE!

Autor: Informer

Sport

13.05.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera u Srbiji, ali i čitavoj Evropi, Miško Ražnatović, izjavio je u razgovoru za "Informer" da jednog dana očekuje Partizan i Zvezdu zajedno na finalnom turniru Evrolige.

RepublikaFoto: twitter.com/Misko4Raznatovic
Ražnatović sa Vasilisom Spanulisom

Košarkaški menadžer veruje da će i Srbija jednog dana imati predstavnika na fajnal-foru Evrolige, iako je to sada daleko, pošto naša zemlja naredne sezone neće imati učesnika u elitnom takmičenju.

Partizan je 2010. godine bio poslednjih srpski tim koji se domogao finalnog turnira najelitnijeg košarkog takmičenja u Evropi, a Ražnatović smatra da to može da se ponovi iako ni onda niko nije verovao u takav rezultat.

– Svestan sam da trenutno deluje gotovo nemoguće da se Zvezda ili Partizan nađu na fajnal-foru. Ipak, to ništa ne mora da znači. Pa i 2010. isto je delovalo nemoguće, pa se Partizan našao na završnom turniru u Parizu. Verujem da će, uz malo sreće i kada se poklope kockice, to biti moguće. Ove sezone je Žalgiris bio taj koji je napravio iznenađenje, nije isključeno da tako nešto jednom uradi i neki srpski klub - kazao je Ražnatović za ,,Informer”.

Na finalnom turniru koji treba da se odigra u Beogradu Ražnatović ističe da svi već vide CSKA i Fenerbahče u finalu, iako se on ne bi iznenadio ni drugačijim ishodom.

– Na fajnal-foru ne odlučuje uvek trenutna forma, već i psihička pripremljenost. Uvek neki tim može da iznenadi. Saglasan sam da su Fener i CSKA favoriti. Igrali su u finalu i prošle godine. Turci će imati i ogromnu podršku navijača, mogu da pretpostavim da će na tribinama biti atmosfera kao da igraju kod kuće. To će biti velika prednost za njih - istakao je Ražnatović.

Poznati košarkaški zastupnik je rekao da je organizacija F4 Evrolige velika stvar za Srbiju.

– Fenomenalna stvar je što je Srbija domaćin fajnal-fora. Ne samo za srpsku košarku, već i za grad Beograd, pošto će minimum 15.000 stranaca doći u našu zemlju. Oni će imati priliku da se uvere u sve ono što se priča o Beogradu, a to je da je jedan od najgostoljubivijih gradova, rekao je Ražnatović i dodao:

– Skupština grada je uložila izuzetan napor da ovo bude fajnal-for koji će se pamtiti. I tako će i biti. Pričam vam kao neko ko nije propustio ovaj turnir poslednjih 15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading