(VIDEO) Učesnici F4 Evrolige pokazali koliko poznaju Beograd i Srbiju: NEKI OD ODGOVORA ĆE VAS NASMEJATI!

Autor:

Sport

15.05.2018

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fajnal-for Evrolige samo što nije počeo, Beograd i Srbija su dobili organizaciju ovog velikog sportskog događaja, a neki od učesnika su odgovarali na pitanja o Srbiji i Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljulj dobro upoznat sa kvalitetima srpske rakije

Igrači četiri kluba koja učestvuju na završnom turniru su imali nekoliko zanimljvih odgovora i može se reći da su se, generalno gledano, dobro snašli.

Bilo je reči o broju stanovnika u Beogradu, a kada je došao red na nacionalno jelo u našoj zemlji, plejmejker CSKA Serhio Rodrigez samo je odmahnuo glavom, dok je krilni centar Žalgirisa Brendon Dejvis rekao da bi to morao da zna pošto mu je Vasa (Vasilije Micić) saigrač. Najzanimljiviji odogovor je dao Serhio Ljulj, koji je rekao da je to musaka.

Zvezda ove ankete bio je bek Reala Serhio Ljulj. On je dodao da zna kakva je srpska rakija, a na njegov odgovor pridodao se i mladi Luka Dončić.

I centar Moskovljana Otelo Hanter dao je nešto siromašniju informaciju, rekavši da je to napitak.

Kako su se igrači ekipa koje su na fajnal foru Evrolige snašli u odgovorima na ostala pitanja, možete videti u priloženom snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading