Spremite pare, mnogo para: ULAZNICE ZA F4 EVROLIGE JOŠ NISU RASPRODATE, preostao još mali kontigent!

Autor:

Sport

13.05.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je dobio privilegiju da organizuje finalni turnir Evrolige ove sezone, a navijačka groznica se povećava kako se bliži datum prvih polufinalnih mečeva.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Arena i Beograd spremni za F4 Evrolige

Ekipe CSKA, Fenerbahčea, Reala i Žalgirisa ove godine su se domogli same završnice najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u košarci.

Na nekoliko dana pred start spektakla u beogradskoj "Areni" karata skoro da više i nema, a za mali broj onih što je moguće nabaviti potrebno je izdvojiti popriličnu svotu novca.

Tako su najjeftinije na gornjem nivou od 80 evra pa naviše, preko 160, ali, kada je reč samo o polufinalnim mečevima.

Za ceo vikend, odnosno polufinalne mečeve, duel za treće i meč za pehar, treba da izdvojite minimum 160 evra, a cifre prelaze neverovatnih 20 hiljada evra, za ona "najkritičnija" mesta.

Ukoliko želite da prisustvujete isključivo meču za treće mesto i finalu, minimalna cifra je oko 100 evra, dok one najskuplje karte variraju, od 850 do 1000 evra.

Za ceo vikend, odnosno polufinalne mečeve, duel za treće i meč za pehar, treba da izdvojite minimum 160 evra, a cifre prelaze neverovatnih 20 hiljada evra za mesta pored terena.

Ukoliko želite da prisustvujete isključivo meču za treće mesto i finalu, minimalna cifra je oko 100 evra, dok one najskuplje karte variraju, od 850 do 1000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading