Lazić: 11 POBEDA U EVROLIGI JE USPEH!

Autor: B92

Sport

13.05.2018

10:43 >> 10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić je izjavio za sajt "B92" da je njegov tim imao uspešnu sezonu u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Lazić: Predviđali su nam tek 4-5 pobeda u EL

Crveno-beli se nisu domogli Top 8 Evrolige, a u finalu ABA lige su poklekli protiv podgoričke Budućnosti.

- Ova sezona još nije gotova i planovi su usmereni ka Superligi. Kada se sve to završi, uprava kluba će sesti i napraviti plan za sledeću szonu, što se tiče ekipe i ciljeva - rekao je Lazić.

Kapiten crveno-belih je odgovorio da, kada se podvuče crta, može biti prilično zadovoljan rezultatom u Evroligi ove sezone.

- S obzirom da smo promenili kompletnu ekipu, igrače i stručni štab, i ovo je bio početak novog ciklusa, jedanaest pobeda u Evroligi je uspeh, pogotovo jer nam na početku niko nije davao šanse za više od četiri,pet pobeda, i izuzetno mi je drago što smo napravili ovaj uspeh sa kompletno novom ekipom, tako da smo zadovoljni - jasan je Lazić. 

On je rekao i da ga nije iznenadio dobar rezultat Žalgirisa u Evroligi ove sezone.

- Iskreno, očekivao sam ovo od Žalgirisa, jer su ove godine zaista pokazali najviše, u poređenju sa prošlom sezonom gde nisu imali zapažene rezultate i jedni su mi od favorita - kaže Zvezdin bek. 

Lazić je zadovoljan što je fajnal-for ove godine održava u srpskoj prestonici.

- Velika stvar je, naravno, to što je fajnal-for u našoj zemlji. Po gradu će biti 'fan zone' gde će deca moći da se druže sa nekim NBA igračima i da imaju priliku i da u hali prate utakmice Evrolige - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading