CRNO-BELI razbili Metalac za kraj, ALI ĆE TEŠKO DO PRVOG MESTA!

Autor:

Sport

16.05.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana okončali su grupni deo Super lige ubedljivom pobedom protiv Metalca u Valjevu 101:78, ali će vrlo verovatno u plej-of krenuti sa drugog mesta.

RepublikaFoto: Starsport
Vilijams-Gos ponovo među najzapaženijima u Partizanu

Utakmica u Valjevu bila je neizvesna samo u prvoj deonici, kada je rezultat uglavnom bio u egalu, ali su onda izabranici Nenada Čanka krenuli da igraju znatno bolje.

Partizan je na poluvremenu imao prednost od osam poena razlike, ali je onda "parni valjak" krenuo da melje u nastavku i povećava prednost do konačnih +23.

Najzaslužniji za novi, deveti trijumf tima iz Humske bili su sjajni Vanja Marinković, koji je do 26 poena došao šutirajući odličnih 8/11 iz igre, kao i Najdžel Vilijams-Gos (19 poena), Novica Veličković (14) i Kvame Von (10).

Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Aleksandar Vasić i Mladen Pavlović sa po 16 poena, dok je Đorđe Kaplanović imao 15.

Crno-beli su ovim devetim trijumfom u šampionatu zadržali kakve-takve šanse da u plej-of uđu sa prve pozicije, ali im je za to potreban poraz FMP-a kod kuće od Vršca. Ukoliko "panteri" budu uspešni, što se očekuje, crno-beli u plej-of seriji čekaju ekipu Mega Bemaksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading