Metalac se isprsio pred crno-belima, PARTIZAN NA KRAJU SLOMIO OTPOR VALJEVACA!

Autor:

Sport

01.05.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su u petom kolu domaćeg prvenstva slavili protiv Metalca teže nego što se očekivalo rezultatom 91:79. Crno-beli tek u poslednjoj četvrtini napravili seriju koja ih je odlepila od upornih gostiju iz Valjeva.

RepublikaFoto: Starsport
Vilijams-Gos ponovo najefikasniji u redovima Partizana

Imaće šta trener Partizana Nenad Čanak da zameri svojim izabranicima nakon susreta protiv Metalca uprkos tome što su crno-beli zabeležili 5. pobedu u isto toliko mečeva u KLS.

Počeo je "parni valjak" u laganom ritmu da melje goste iz Valjeva i nakon što su bez problema stekli prednost od 24:19 posle 10 minuta igre činilo se da neće biti problema.

Ali je bilo očigledno kako su domaćini mislili da je Metalac doputovao u "Pionir" sa belom zastavom, pa su sve vreme bili prilično opušteni i ležerni u odbrani, što su Kaplanović, Vasić i Mikulić umeli da kazne - 42:38 za Partizan na poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport

Treća deonica ogolila je sve slabosti Partizana večeras, pošto su gosti postizali poene kako su hteli pored poluangažovane odbrane crno-belih. Nikako tim  Nenada Čanka nije uspevao da uhvati pravi ritam u napadu, a ni u odbrani, pa je pred poslednjih 10 minuta na semaforu stajalo iznenađujućih 55:56 za Metalac!

Upalilo sve svetlo za uzbunu u domaćem sastavu, pa se tek tada Partizan uozbiljio i napravio seriju kojom se odlepio na dvocifrenu prednost. Vilijams-Gos sa 24 poena, uz pomoć Vanje Marinkovića sa 17 i Gagića sa 14 su doneli crno-belima pobedu od 91:79 za petu pobedu u nizu.

Metalac je ostao na začelju sa svih pet poraza na početku prvenstva. U narednom kolu Partizan će gostovati Vojvodini u Novom Sadu od 18 časova u dvorani SPENS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading