Džikić: U Partizanu nisu bili zadovoljni, TITULA BUDUĆNOSTI NIJE SATISFAKCIJA ZA TO!

Autor: Večernje novosti

Sport

29.04.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić je već u prvoj sezoni na klupi crnogorskog šampiona doveo ekipu do pehara ABA lige i učešća u Evroligi naredne sezone. Džikić je u razgovoru za "Novosti" pričao o sezoni u Podgorici, ali i o vremenu u Partizanu.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Džikić: Treba slaviti igrače i publiku Budućnosti

Nakon sjajne sezone sa Budućnošću harizmatični trener kaže da sve zasluge idu na račun košarkaša.

- Igračima kapa dole, njih treba slaviti, kao i publiku, oni su bili najveći aduti kluba - rekao je Džikić za "Večernje Novosti" i nastavio - Ovde smo došli da radimo posao najbolje što možemo, a ne da se dopadamo nekome ili ne. Naši, kao i planovi predsednika kluba, u startu su se poklopili, što je i bila osnova početka naše uspešne saradnje.

Džikić je izjavio da pobede nad Zvezdom u finalnoj seriji ABA lige ne mogu da budu satisfakcija za poraze od večitog rivala dok je bio na klupi Partizana.

- Te dve stvari nemaju nikakve veze jedna s drugom. Uostalom, u drugom sam klubu jer u Partizanu nisu bili zadovoljni - odgovorio je i na konstataciju da se crno-beli nisu proslavili njegovim odlaskom dodao - To nije pitanje za mene. S druge strane, osvojen je Kup. To ne može biti razlog za nezadovoljstvo.

Džikić je o eventualnom povratku u Humsku rekao da "Partizan ima trenera i plan i program", a prokomentarisao je i optužbe predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića da je u dvorani Morara "kao nikad osetio mržnju prema nekoj protivničkoj ekipi".

- To je Čovićevo mišljenje. Svako ima pravo da kaže ono što smatra da je potrebno - naglasio je Džikić za "Večernje novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading