OPČINILI SMO EVROPU: Beograd se ponovo kandiduje za F4!

Autor:

Sport

21.05.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropa se poklonila Beogradu! Fajnal-for Evrolige je bio sjajno organizovan, a naš glavni grad mogao bi vrlo brzo ponovo da ugosti najbolje košarkaše elitnog takmičenja.

 

RepublikaFoto: Starsport

 

Beograd i Srbija su položili veliki ispit. Mi smo zaista zemlja košarke... Sve je proteklo toliko dobro, da je gradski menadžer Goran Vesić najavio novu kandidaturu. 

 

- Planiramo da pošaljemo sredinom juna novi dopis i novu kandidaturu Evroligi za organizaciju 2020. godine, za šta imamo podršku predsednika Srbije i svih drugih institucija. Predložićemo organizatorima da dobijemo ugovor na tri godine, odnosno oni sami kažu da nikad bolje nije organizovan završni turnir - rekao je Vesić za TV Prva.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

On je dodao da su svi oduševljeni. 

- Svi kažu da je ovde najbolje bilo, atmosfera je bila sjajna, bez incidenata navijača, verujem da ćemo 2020. imati šansu da organizujemo sve ponovo. Verujem da imamo prednost jer su se u Evroligi uverili da je ovo bilo pravo mesto. Evroliga nije imala praksu da uvek bude jedan grad, svake godine se menja domaćin, ali verujem da imamo šansu. Već u junu ističemo kandidaturu, da li ćemo dobiti, ne zavisi samo od nas sve - jasan je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading