ČANAK: Ovo je neuspeh za Partizan!

Autor:

Sport

30.05.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da je za crno-bele neuspeh eliminacija od Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vililijams-Gos i Čanak na duelu sa Zvezdom

Zvezda je slavila sa 81:73 i izborila plasman u finale serijom 2:0 u pobedama.

- Čestitam Zvezdi na prolasku u finale. Ispadanje u polufinalu nije ono što Partizan želi i sigurno je neuspeh. Što se tiče ove utakmice, ako gubiš 1:0 i igraš za finale, nedopustivo je da protivnik zabeleži 18 ofanzivnih skokova. U tome je i ključ poraza - rekao je Čanak i dodao:


- U trenutku kada smo imali pozitivan rezultat, Zvezda se vraćala ofanzivnim skokovima. Gagić je napravio četvrti faul posle njihovog skoka u napadu. Pričam vruće glave, ali to vidim kao uzrok poraza.

Zvezdu su do pobede vodili Tejlor Ročesti i Stefan Janković.

- Janković je odigrao odlično. Bio je 'iks faktor', ubacio je 16 poena za 16 minuta. Dao je mnogo važnih koševa.

On je ponovio da je ovaj rezultat neuspeh za Partizan.

- Kada Partizan ispadne u polufinalu domaćeg plej-ofa, to je neuspeh. Što se tiče sezone tiče, nisam bio tu od početka i to pitanje je za ljude iz kluba. Ako pričamo samo o KLS, ovo je neuspeh - zaključio je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading