Repriza prošlogodišnjeg finala: FMP RAZBIO BORAC I ZAKAZAO OKRŠAJE SA ZVEZDOM!

Autor:

Sport

03.06.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a savladali su čačanski Borac sa 2:1 u polufinalnoj seriji domaćeg šampionata, čime su zakazali finalnu seriju protiv Crvene zvezde, kao što je bio slučaj i prethodne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Odžo vodio "pantere" do pobede

Ekipa iz Železnika je u odlučujućem trećem meču protiv Borca bila ubedljiva, pošto je slavila sa 77:56, iako nije tako izgledalo nakon prvih 20 minuta utakmice.

Posle prve dve četvrtine videli smo sjajnu napadačku igru sa obe strane, FMP je imao prednost od 44:41, ali nastavak nije doneo neku neizvenost u Železniku.

FMP je učvrstio bedem ispred svog koša, nisu baš bili previše raspoloženi u napadu, ali su uspeli da goste iz Čačka limitiraju na samo 15 poena za 20 minuta!

Uz takav granitan pristup odbrani pobeda se nije dovodila u pitanje, pa je FMP na kraju trijufovao 77:56 i tako drugu godinu zaredom obezbedio plasman u finale domaćeg plej-ofa. Tamo ih već čeka Crvena zvezda, koja je sa 2:0 u seriji ranije završila posao protiv Partizana.

Kod domaćina je najefikasniji bio Odžo sa 22 poena, dok je 14 imao Stefan Pot, kod Borca dvocifreni učinak su dostigli samo Đoković i Prlja, koji su upisali po 10 poena.

Prvi susret finalne serije između Crvene zvezde i FMP-a na programu je u četvrtak 7. juna od 20:30, a prednost domaćeg terena imaće crveno-beli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading