Mijailović: Za nas je nova sezona već počela!

Autor:

Sport

04.06.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan upriličio je danas koktel za upravu i igrače kako bi spustili zavesu na sezonu 2017/18 u kojoj su osvojili Kup Radivoja Koraća.

RepublikaFoto: twitter.com/KK Partizan
Crno-beli zatvorili sezonu prigodnim koktelom

Na terasi novih prostorija KK Partizan koje će uskoro i zvanično biti otvorene predsednik kluba, Ostoja Mijailović se zahvalio pre svega igračima koji su se u sezoni za nama takmičili za crno-beli dres.

Predsednik kluba je istakao zadovoljstvo urađenim poslom tokom proteklih nekoliko meseci i osvajanjem Kupa Radivoja Koraća, ali i naglasio da zbog ranog završetka učešća u Superligi Srbije, ne može oceniti sezonu potpuno uspešnom. Ipak, kako je naglasio, osvojeni trofej i urađeni posao, daju veliki podstrek za dalji rad na ostvarenju ambicija kluba koje su uvek najviše.

– Za nas iz uprave, nova sezona je uveliko počela, naglasio je Mijailović - zahvalivši se svima na uloženom trudu i radu tokom protekle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading