Za sigurnu budućnost: FENER PONUDIO OBRADOVIĆU NOVI UGOVOR

Autor:

Sport

07.06.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Evrolige turski Fenerbahče spremio je novi dvogodišnji ugovor za svog trenera Željka Obradovića, prenose turski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug
Obradović do 2022. u Istanbulu

Dolaskom novog predsednika, Alija Koča, na čelo kluba, jedan od prioritetnih zadataka bio je potpis na produžetak ugovora za našeg trofejnog trenera i čini se da neće biti problema po ovom pitanju. Obradoviću trenutni ugovor ističe 2020. godine, ali čelnici "žuto-crnih" žele da se obezbede na vreme.

Ono što je moglo da spreči potpisivanje ugovora jeste budžet koji će Obradović dobiti u narednom periodu kako bi ponovo oformio tim za najveća dostignuća. Novi predsednik kluba je dao obećanje Obradoviću da izlazak Douš grupe iz kluba, koja je do sada bila generalni sponzor, neće uticati na budžet za igrače, pa će Žoc imati na raspolaganju dovoljno novca.

Obradović radi u Feneru od 2013. godine, a prošle sezone je klubu iz Istanbula doneo i prvu titulu šampiona Evrope u istoriji, što je bio ukupno deveti naslov prvaka za slavnog trenera u prebogatoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading