TRENER FMP ČESTITAO CRVENO-BELIMA: Crvena zvezda je zasluženo osvojila titulu

Autor:

Sport

11.06.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša FMP-a iz Železnika Vladimir Jovanović ocenio je da je Crvena zvezda zasluženo osvojila titulu u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Jovanović i Topić

Crvena zvezda je pobedom 97:88 u trećem meču finala plej-ofa stigla do nove titule.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj tituli. Bili su bolji u finalnoj seriji. Ostaje utisak da smo mogli do jedne pobede, koja bi nam mnogo značila, ali u tome nismo uspeli. Mislim da smo bili dostojan protivnik u sve tri utakmice - rekao je Jovanović i nastavio:

- Iskoristio bih ovu priliku da čestitam mojim igračima na trudu koji su uložili u rad, na svakom treningu i utakmice. Ovo finale je nagrada za sav taj uloženi trud. Čestitam svom stručnom štabu. Oni su uložili puno napora, energije i znanja da dodjemo do ovde, do ovoga uspeha. Zahvaljujem se i upravi na poverenju, mislim da smo igrama i rezultatima vratili ukazano poverenje.

- Moj tim je u finalnoj seriji činio neke "neočekivane greške", koje su uzrok "umora i dekoncentracije" - rekao je Jovanović i dodao da bi neki igrači FMP-a mogli da zaigraju za Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading