Omić: Meni je lepo u Zvezdi! Hvala svima u klubu

Autor:

Sport

11.06.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Alen Omić izjavio je da je zadovoljan što su crveno-beli odbranili titulu u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Omić je blistao u finalnoj seriji

Omić je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije Super lige Srbije. On je proglašen i za najboljeg strelca finala.

- Najvažnije je da smo uzeli titulu, svi znamo šta ovo znači Zvezdi. Svaka čast momcima, ovo smo svi želeli. Trofej je ostao kući. Da budem iskren, moram da zahvalim timu, bez saigrača ne bi ovo bilo moguće. Bili su uz mene i kad je išlo i kad nije. Bilo je tu i moje želje, energije, želeo sam ovo, borio sam se od prve do poslednje utakmice - rekao je Omić.

On je istakao da mu je žao zbog poraza Zvezde od ekipe Budućnosti u finalu ABA lige.

- Boli to što smo izgubili od Budućnosti, ali to je već prošlost. Treba se odmoriti, krenuti u novu sezonu. Ja verujem Zvezdi, sledeće sezone će sve osvojiti, jer je ovo jedan sjajan tim. Iskreno ne znam gde ću i šta ću, uskoro će se znati. Meni je ovde lepo. Pomogla mi je Zvezda dosta i jedno veliko hvala svima u klubu. Kod mene želja nije sporna, Zvezda je najveći klub na ovim prostorima - zaključio je Omić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading