"Grad anđela" obećan Srbinu - TEO OSTAJE U LA!

Autor:

Sport

27.06.2018

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati američki košarkaški novinar Andrej Vojnarovski, tradicionalno upućen u sva dešavanja u NBA ligi, tvrdi da će srpski plej Miloš Teodosić ostati u Los Anđeles Klipersima, uprkos drugačijim najavama prethodnih nedelja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teo na pola puta između NBA i Evrope

Klipersi su nedavno napravili trampu, pa su iz Vašingtona doveli Marsina Gortata, a u drugom pravcu su poslali Ostina Riversa sina doskorašnjeg trenera Doka, što bi trebalo da dovede do pomeranja u timu i ostanka Teodosića u "gradu anđela".

Klipersi su na draftu odabrali Šeja Gildžijus-Aleksandera i Džeroma Robinsona. Posle trejda Riversa za Gortata, Vojnarovski piše da će Teodosić i Patrik Beverli biti u timu i naredne sezone.

Tim iz LA ima rok do 15. jula da raskine ugovor sa Teodosićem i da mu u tom slučaju plati 2.100.000 dolara umesto 6.300.000 koliko je predviđeno za ovu sledeću sezonu.

Nakon odlaska trenera Doka Riversa iz kluba Teove šanse za ostanak u Klipersima su se značajno popravile, a na kraju sezone je naš plej i sam izabrao da ostane u NBA, što je bila opcija za koju se on pitao. Sada su Klipersi na potezu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading