Lejkersi i Lebron znaju kako do titule - sve drugačije od Golden Stejta

Autor:

Sport

15.07.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt je ekipa koja godinama dominira u NBA ligi. Lebron Džejms je stigao u Lejkerse i već se pravi plan kako da se sa tronu svrgne šampion.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ako vam je cilj da postanete šampioni, onda morate da sagledate na koji su način organizovani oni koji se sada tako zovu i da pokušate da ih skinete sa trona. Medžik i ja smo razgovarali, a i Lebron nam je potvrdio, ako mislimo da pobedimo Voriorse igrajući na način na koji oni igraju, upašćemo u zamku. Niko ih tako neće savladati. Zato smo želeli da dodamo odrećene elemente u odbrani i da se fokusiramo na stvari koje su naša prednost - objasnio je generalni menadžer Los Anđeles Lejkersa Rob Pelinka.

Lejkersi su pored Lebrona doveli Lensa Stivensona, Džavela Megija i Rajdžon Ronda - igrače koji mogu da budu dobri u defanzivi. Sve su jače glasine da tim iz "grada anđela" sprema još jedan trejd u kojem će pokušati da Džejmsa upari sa nekom od velikih zvezda.

Lejkersi imaju dobar tim, ali čini se da još uvek nisu na nivou "ratnika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading