Bjelica još nije potpisao

Autor:

Sport

17.07.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom meseca Nemanja Bjelica je završio saradnju sa Minesotom, ali se vrlo brzo pojavila informacija da je pronašao novi angažman u NBA ligi.

RepublikaFoto: twitter.com/Timberwolves
Nemanja Bjelica

Dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski preneo je da je Nemanja Bjelica dogovorio saradnju sa Filadelfijom, ali specijalizovani portal "Eurohoops" danas piše da se radi samo o usmenom dogovoru.

- Uprkos usmenom dogovoru koji su Nemanja Bjelica i Siksersi postigli, dve strane nisu potpisale ništa - navodi se na pomenutom sajtu.

To bi navodno trebalo da znači da evroligaši i dalje imaju šanse i da bi trebalo da iznesu svoje ponude pred srpskog reprezentativca.


Nemanjina želja nije sporna, ostanak u NBA je prioritet, ali svakako da ne treba robovati željama ukoliko se pojave bolje opcije iz Evrope.


"Siksersi" bi navodno trebalo da daju Bjelici ugovor na jednu sezonu, tako da na igraču ostaje da proceni šta je u datom momentu najbolje za njegovu karijeru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading