Bjelica: Hvala Divcu, učiniću sve za Kingse!

Autor:

Sport

21.07.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica ipak će ostati u NBA ligi, pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima vredan skoro 20 miliona dolara. "Beli" nije krio zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut sa timom iz Kalifornije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica još tri sezone u NBA ligi

Bjelica je u toku leta morao da se raziđe sa Minesotom zbog isteka ugovora, imao je nakon toga načelan dogovor sa Filadelfijom, ali je rešio da se zahvali na ponudi, jer ga ugovor na godinu dana nije zadovoljavao.

Generalni menadžer Sakramenta, naš Vlade Divac, bio je, ispostaviće se, ključni čovek za dolazak Bjelice u ekipu Kingsa.

- Dosta vremena sam razgovarao sa Divcem i on je ikona u našoj zemlji, on ima jedinstvenu perspektivu šta je potrebno da bi igrač imao uspešnu situaciju u NBA ligi i šta je potrebno da igrač radi u takvoj situaciji. Vera čitave organizacije i posvećenost su privoleli i mene i moju porodicu. Spreman sam da uradim sve što mogu da pomognem Kingsima i da budem deo zajednice Sakramenta - kazao je Nemanja Bjelica za sajt "Jahua".

Bjelica je prethodne tri sezone boravio u Minesoti, ali nije uspeo da ostavi značajniji trag u ovom klubu, koji je bio prepun šutera i igrača koji su više voleli da soliraju.

Uz srpskog krilnog centra Kingsi su u noći između petka i subote potpisali i Jogija Ferela. Radi se o plejmejkeru koji je imao epizode u Bruklinu i Dalasu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading