TEKTONSKE PROMENE: Predsednik Partizana otkrio planove za narednu sezonu!

Autor:

Sport

24.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović otkrio je ambicije i planove crno-belih za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Čelnici Partizana najavljuju promene!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o problemima sa kojima se susreo kada je došao na poziciju prvog čoveka crno-belih. Prema njegovim rečima Partizan potpuno menja način poslovanja i cilj je postizanje vrhunskog nivoa igre i organizacije.

– Naše ambicije progresivno rastu, ne samo sportske. Kad sam došao u klub, bio je taj period sagledavanja tih problema. Uzeli smo Kup Koraća u Nišu i to nam je dalo snagu da izguramo ovu godinu, postavljen je i tim i PR marketing, Partizan sada funkcioniše po modernijem sistemu, očistili smo našu klupu od igrača za koje smo utvrdili analizom sportskog sektora da nemaju kvalitet za Partizan, a ono što je dobro to je da oni nisu imali ozbiljne ugovore koji bi ugrozili klub. Dogovorili smo se sa njima, otišla je većina. Dovešćemo i igrače kao Pejdža, popunićemo taj roster sa kvalitetnim i mladm igračima. Dovešćemo još jednog ili dva centra. Bićemo prepoznatljivi po većini srpskih igrača, biće to igrači od 20-25 godina, želim da napravim vrhunski klub, sa vrhunskim sportskim rezultatima, ali i vrhunsku kompaniju koja bi živela od sopstvenih prihoda, kazao je Ostoja Mijailovićgostujući na "Al Džaziri Balkans".

Mijailović je naveo pomake u odnosu na situaciju koju je zatekao i najavio novi i bolji Partizan.

– Pre 10 meseci sam sa novom upravom došao u KK Partizan, klub koga ne treba posebno ni predstavljati, najtrofejniji je na ovim prostorima. Došli smo u urušenu sredinu, ali navika je ostala da se žele trofeji. Pratili su nas brojni problemi, kada sam došao sagledao sam situaciju. Ja sam i ranije pravio firme od nule, ali je ipak za mene ovo bilo novo iskustvo. Trebalo je preći taj trnovit put, ali posle 10 meseci rezultati su se pokazali. Ne mogu da kažem da sada cvetaju ruže, ali je bolje nego što je bilo. Nije jednostavno preuzeti klub koji je dugovao 7.1 miliona evra obaveza, a zagaratovanih prihoda malo manje od dva miliona evra. Nema pametnog čoveka ili ekipe koji lako kogu da prevaziđu ove stvari. Kroz dokumentaciju se vidi da nije bilo profesionalnih ljudi na rukovodećim pozcijama, traljavo se radilo- rekao je Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading