Gde je zapelo u odlasku Lesora iz Zvezde?

Autor:

Sport

28.07.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovođenjem Dušana Ristića, Maika Cirbesa i Majkla Odža, potvrđeno je da Crvena zvezda više ne računa na Matijasa Lesora. Međutim, iako je najavljeno pre sedam dana da je francuski centar postigao dogovor sa Unikahom, do potpisa ugovora još uvek nije došlo.

RepublikaFoto: Starsport
Matijas Lesor

Pregovori kluba iz Malage i Crvene zvezde očigledno ne idu željenim tempom, ali to ne znači da dogovor neće biti postignut. Zvezda je za Lesora tražila obeštećenje od 300.000 evra, zbog čega su neki drugi klubovi, poput Valensije, odustali od angažovanja francuskog centra.

Kako piše “Opinion de Malaga”, pozivajući se na izvore uključene u pregovore, osim visine obeštećenja, javio se i problem na relaciji Lesor – Crvena zvezda. Srpski šampion traži da Francuz oprostio deo dugovanja iz prošle sezone, kako bi dobio “papire” i postao slobodan igrač, dok je obeštećenje spušteno na 250.000 evra.

U Malagi se nadaju da će pregovori brzo biti završeni i da će uskoro predstaviti Lesora kao svog novog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading