Senegalac pred potpisom za Zvezdu?

Autor:

Sport

03.08.2018

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja da se pojačava pred novu sezonu. Nakon što je posao sa Grkom Stratosom Perperogluom bukvalno završen još jedan igrač je na pragu Malog Kalemegdana - Senegalac Muhamad Faje.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Šampion Srbije u košarci dobiće po svemu sudeći dva pojačanje u svega nekoliko dana razmaka. Nakon što je portal "eurohoops" preneo da je grčki reprezentativac Stratos Perperoglu bukvalno već novi igrač crveno-belih stigla je informacija da se Muhamad Faje nalazi na pragu Malog Kalemegdana. 

Košarkaš je dobro poznat Milanu Tomiću jer je šest godina proveo igrajuči u grčkom prvenstvu. U sezoni 2014/15. bio je najbolji skakač grčke lige, a tokom prošle, noseći dres Promiteasa, u proseku je postizao 12,5 poena i hvatao 5,7 lopti. Faje se najbolje snalazi na mestu krilnog centra.

Perperoglu, odnosno Faje postali bi tako peto i šesto pojačanje Zvezde pred novu sezonu. Pre njih u Beograd su stigli Bili Beron, Dušan Ristić, Majk Cirbes i Majkl Odžo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading