FMP nastavlja da se pojačava: Stiže i Kanađanin

Autor:

Sport

02.08.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista košarkaške Superlige Srbije FMP iz Železnika doveo je još jedno pojačanje. Dres "pantera" naredne tri godine nosiće Kanađanin Amanuel Diresa.

RepublikaFoto: Starsport
KK FMP

Košarkaš iz Toronta ima 25 godina, a igra na poziciji beka, a naredne tri sezone nastupaće u ekipi iz Železnika koja je nakon centra Duop Reta dovela još jedno pojačanje.

Posle dve godine studiranja u Nešvilu, vratio se Kanadu odnosno na "Rajerson koledž" u Torontu, i postao prva zvezda i strelac tima, koji je dva proleća zaredom dovodio do finala univerzitetskog Fajnal ejta.

Diresa koji je po ocu poreklom Grk, prošle godine bio je član kanadske reprezentacije na Amerikupu , šampionatu Amerike, jedini kao igrač koji je došao sa kanadskog koledža.

Dolaskom Diopa Reta i Diresea, KK FMP nastavio je sa aktivnostima u prelaznom roku, u kome je i dalje osnovna orijentacija pružanje šanse i minuta mladim igračima , koji bi poput mnogih pre njih, dodatno košarkaško znanje i punu afirmaciju stekli u dresu FMP-a, stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

Kanadski reprezentativac Amanuel Diresa će se staviti na raspolaganje klubu odmah po završetku obaveza u nacionalnom timu Kanade, čiji je član i ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading