OSTAJE U ŠPANIJI - Todorović: Volim Partizan, ali nije realno

Autor:

Sport

04.08.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Todorović je velika želja Partizana, ali... Kako sada stvari stoje reprezentativac Srbije i igrač Bilbaa ovog leta neće obući dres tima iz Humske.

RepublikaFoto: twitter.com/Liga Endesa

- Moj klub je ušao u stečaj, ispao je u Drugu ligu i sada je komplikovana situacija. Svaki dan sam u kontaktu sa agentom, ima više zainteresovanih ekipa. Tu su Tenerife, Mursija, Partizan... Imam veliku želju da igram sledeće sezone u timu iz ACB lige, ali nikad se ne zna šta može da se desi - rekao je Todorović za "Novosti".

On dodaje da dolazak u redove crno-belih sada nije opcija.

- Ne krijem da volim taj klub i Partizan će za mene uvek biti jedna od opcija. Ipak, mislim da trenutno nije povoljna situacija da se to i ostvari. Navikao sam na život u Španiji, na takmičenje koje je najbolje u Evropi, posle Evrolige. Uvek se deset ekipa bori za plej-of, tako da mi je ostanak tu trenutno prioritet - završio je Todorović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading