NEĆE ODMARATI: Mega otišla na Bahame

Autor: Tanjug

Sport

07.08.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mege otputovali su na Bahame, gde će u sklopu priprema za novu sezonu odigrati prijateljsku utakmicu protiv čuvenog američkog Univerziteta Kentakija.

RepublikaFoto: Starsport

- Ukazana nam je velika čast, jer ćemo biti u prilici da odmerimo snage sa najuspešnijim američkim koledž timom svih vremena, koji predvodi legendarni trener i član Kuće slavnih Džon Kalipari. I ne samo to, duel, koji je na pogramu 12. avgusta, sat iza ponoći po našem vremenu, predstavlja centralni događaj na njihovoj turneji na Bahamima - izjavio je generalni menadžer Goran Ćakić.

Kako je naveo, Mega je u zvaničnom programu najavljena kao "evropski Kentaki" zbog brojke od devet draftovanih igrača u NBA u periodu od 2014. do 2017. godine, po čemu je odmah iza, upravo Kentakija sa 14 i Ðuka sa 10 igrača.

- Time ne može da se podiči nijedan klub van američkog kontinenta. Takođe, utakmica će biti direktno prenošena na najpopularnijoj američkoj sportskoj televiziji ESPN i to u udarnom terminu, što dovoljno govori kakav tretman imamo poručio je Ćakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading