Janković se nije pojavio na pripremama!

Autor: informer.rs

Sport

13.08.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde, Stefan Janković tražio je raskid saradnje sa klubom sa Malog Kalemegdana zbog zakasnelih plata, a danas se nije pojavio na okupljanju za početak naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Janković na izlaznim vratima crveno-belih!

Danima se spekuliše o prelasku Jankovića u redove "večitih", ali postoji razlog zbog kog on želi da napusti prvaka Srbije.

- Janković je tokom sezone imao problem sa Zvezdom, jer mu je klub u jednom momentu dugovao nekoliko plata. U međuvremenu su crveno-beli isplatili sve igrače. Međutim, sad Janković želi da ide iz Zvezde, jer očigledno ni naredne sezone neće biti u startnoj petorci, pa na sve načine traži da raskine ugovor. Jedna od mogućnosti jeste da se žali zbog tog kašnjenja tokom sezone, pa su na tu kartu zaigrali i njegovi zastupnici iz menadžerske agencije "BDA Sports Internešnal". Ni oni, međutim, nisu 100 posto sigurni da će pred organima FIBA uspeti da raskinu ugovor sa Zvezdom - kaže odlično obavešten izvor za Informer.

Košarkaši Crvene zvezde okupljanjem su danas počeli pripreme za novu sezonu. Stefan Janković, za koga se spekuliše da pregovara sa Partizanom nije pojavio i u skladu sa pravilnikom protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading