ZVEZDA KOMPLETIRALA TIM! Jovanović na pozajmici! A gde je Dangubić?

Autor: kkcrvenazvezda.rs

Sport

13.08.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi tim KK Crvena zvezda mts počeo je u pripreme za novu, takmičarsku sezonu 2018-2019 okupljanjem. Šampioni Srbije su objavili spisak igrača na koje računaju u nastupajućoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Dangubić pred novim izazovima!

Milan Tomić je novi trener Zvezde, a Milenko Topić će biti pomoćni trener, potvrdili su crveno-beli na svom zvaničnom sajtu.

Stručni štab Crvena zvezde ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima), doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

Nemanja Dangubić se nije pojavio na prvoj prozivci što znači da će ovoga leta promeniti klub, kao što se i najavljivalo. Budućnost je u nekoliko navrata pokušala da ga angažuje, ali pominju se još neke opcije u Evropi.

Na prvoj prozivci Milana Tomića, našli su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Beron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić. Naknadno će se priključiti Džo Regland i Muhamed Faje.

Stefan Janković se nije pojavio i protiv njega je podignut disciplinski postpupak, dok je Nikola Jovanović prosleđen na pozajmicu u Trento.

Zvezda će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani će obaviti u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading