MARJANOVIĆ I BOGDANOVIĆ "GLADNI" POBEDA! Jedva čekamo da ponovo obučemo dres Srbije!

Autor:

Sport

20.08.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaši i NBA zvezde, Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović spremni su za predstojeće okršaje u kvalifikacijama za Mundobasket, i nadaju se na će Srbija nastupiti u najjačem sastavu.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Bogdan i Boban pred nove izazove u dresu reprezentacije!

Srbija protiv Grčke igra na Kritu u Heraklionu u četvrtak 13. septembra, dok Estonija u beogradskoj hali Aleksandar Nikolić gostuje tri dana kasnije. 

- Grčka je dobila sve utakmice do sada ali mi očekujemo da imamo najjači sastav i mnogo samopouzdanja pred taj meč. Jedva čekamo ovakvu utakmicu. Uvek želite da igrate protiv velikih timova, a grčki tim je takav- rekao je košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativci se nadaju da će moći da nastupe u najjačem sastavu. Srbija je u drugu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo prenela četiri pobede i dva porazadok su prvoplasirane Grčka i Nemačka koje vode u grupi sa po šest pobeda.

- Očekujemo da imamo sve najbolje igrače, ali moramo da sačekamo da vidimo jer neki igrači imaju povrede. Želimo da budemo što jači. Moramo da gledamo napred i da dobijemo dve veoma važne utakmice protiv Grčke i Estonije. To su utakmice koje moramo da dobijemo- dodao je Bogdanović.

Boban Marjanović se nacionalnom sastavu pridružio u prethodnom prozoru, kada je Srbija dobila Gruziju, ali je izgubila od Nemačke. Nerado se Marjanović seća ovog poraza.

RepublikaFoto: Starsport

- Bilo je lepo igrati pred domaćim navijačima, ali smo nažalost izgubili. Vodili smo šest razlike i niko nije mogao da veruje šta se desilo. Pokušao sam 100 puta da objasnim kako smo izgubili i evo sada pokušavam 101. put i ne znam kako smo izgubili. Jedva čekam meč sa Grčkom. Moramo da se vratimo. Uveli smo mnogo novih igrača u stastav i sada nam samo treba pobeda. Obožavam da igram za Srbiju-  rekao je Boban Marjanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading