CRVENO-BELI UPALILI MOTORE!

Sport

28.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se naoštrila! Crveno-beli košarkaši treniraju punom parom u dvorani Pionir, a iako je novih lica napretek, atmosfera na parketu je kao da igraju zajedno i znaju se godinama!

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli se ozibiljno spremaju!

Šestorica stranaca Odžo, Cirbes, Faje, Ragland, Baron i Perperoglu odlično su se uklopila sa domaćim igračima, a ako je verovati treneru Milanu Tomiću, raspoloženi su i zahuktani da vrate Zvezdu gde joj je mesto.

- To je to, ovo je Zvezda, ovo je tim za predstojeću sezonu. Prezadovoljan sam kako rade, daju 100 odsto svi, u to ne sumnjajte. Ovde ne vidite samo Dejana Davidovca jer je povredio Ahilovu tetivu - počeo je Tomić priču.

Kao vicešampion regionalne ABA lige, klub sa Malog Kalemegdana takmičiće se u Evrokupu. Prva runda igra se početkom oktobra, a crveno-beli su u grupi sa Galatasarajem, Brešom, Ulmom, Andorom i Monakom.

RepublikaFoto: Starsport

- Čuo sam da nas svrstavaju među top-pet favorita. Hajde, može... Ali, i tu ćemo ići korak po korak, nema zaletanja. Trenutno radim na tome da stvorim lepu atmosferu i uspeo sam, ne sumnjajte. Cilj mi je da napravim porodicu, od toga počinjemo, pa se posle bacamo na taktiku - jasan je Tomić.

Janković? Ja ga ne vidim

Ono što najviše intrigira javnost je odbegli Stefan Janković, koji traži raskid ugovora sa Zvezdom, ne javlja se na telefon i navodno treba da pređe u Partizan.

- Sa kim šta se dešava, sa Jankovićem? Vidite li ga ovde? Ja ne, to je pitanje za upravu - kratak je bio Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading