STIGLE LOŠE VESTI IZ AMERIKE!

Autor: Blicsport

Sport

29.08.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić i Boban Marjanović neće biti na raspolaganju košarkaškoj reprezentaciji Srbije za mečeve protiv Grčke i Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug
Đorđević u problemu!

- Atletski i medicinski deo štaba Los Anđeles Klipersa odlučio je da dva naša reprezentativca jos više rade na jačanju svojih tela i pripremi za novu sezonu. Tako nećemo moći da računamo na njihove usluge, već će morati da rade po programu Klipersa, što sam i očekivao - izjavio je selektor za "Blicsport".

Okupljanje reprezentativca zakazano je za nedelju 2. avgusta, a Đorđević je rekao ko će kasniti.

- Unikaha ima turnir u Malagi na kojem igra i Real Madrid, pa će se Dragan Milosavljević priključiti 9. septembra. Zbog klupskih obaveza, Avramović iz Italije dolazi 3, Milutinov iz Olimpijakosa 4, Vasa Micić 5, a Jelovac 6. septembra. Novo ime biće Uroš Luković - poručio je selektor, uz veru u momke koje će imati na raspolaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading