SPISAK SVE KRAĆI: Đorđević ostao bez centra!

Autor: mozzart sport

Sport

28.08.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Real Madrida, Ognjen Kuzmić neće igrati u četvtom "prozoru" kvalifikacija za Mundobasket, kako bi se bolje spremio za klupsku sezonu.

RepublikaFoto: Public/Peđa Milosavljev
Kuzmić ne igra za Srbiju!

Prema saznanjima MOZZART Sporta, momak iz Doboja i dalje nije u potpunosti spreman za najveće košarkaške izazove, zbog čega selektor Đorđević ne želi da ga opterećuje obavezama koje iziskuju vrhunsku fizičku spremu i formu, što Kuzmić trenutno nije u stanju da pruži, po proceni košarkaških stručnjaka.

Podsetimo, Kuzmić je zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata propustio gotovo celu prošlu sezonu.

RepublikaFoto: kss.rs

Osim Kuzmića, u nacionalnom timu neće biti Nikole Jokića i Stefana Birčevića. Neizvestan je nastup Marjanovića i Teodosića, ali se potvrda iz najjače lige na svetu očekuje danas, kada će selktor Đorđević objaviti skraćeni spisak.

Srbija se nalazi u Grupi L, rivali su joj Grčka, Izrael, Estonija, Nemačka i Gruzija. Tri prvoplaisrana tima izboriće plasman na završni turnir.

Aleksandar Đorđević sada može da računa na 21 igrača, a to su: 

Bogdan Bogdanović (Sakramento), Nemanja Bjelica (Sakramento), Miloš Teodosić (LA Klipers), Boban Marjanović (LA Klipers), Nemanja Nedović (Armani Milano), Dragan Milosavljević (Unikaha), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Stefan Jović (Bajern), Vladimir Lučić (Bajern), Stevan Jelovac (Bamberg), Marko Simonović (Zenit), Miroslav Raduljica (Đangsu), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Stefan Peno (Alba), Aleksa Avramović (Vareze), Dejan Todorović (Mursija), Nikola Jovanović (Avelino), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda) i Đorđe Gagić (Partizan).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading