PARTIZAN MISLI NA BUDUĆNOST: Stigli Trifunović i Kone!

Autor:

Sport

03.09.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi član Partizana je 17-godišnji plejmejker Uroš Trifunović, sin Zvezdine igračke legende i bivšeg trenera Aleksandra Trifunovića, pored njega ekipu Nenada Čanka pojačao je i Sidiku Kone.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Ovaj talentovani košarkaš je član zlatne generacije srpskih omladinaca koja se ovog leta pod vođstvom Aleksandra Bućana okitila zlatnom medaljom na EP u Letoniji. Trifunović je ostavio jako dobar utisak na tom takmičenju i Partizan je bacio udicu. Za Trifunovića je bio zainteresovan i nemački Ulm.

Pored Trifunovića, crno-beli su angažovali još jednog talenta. Reć je o Sidikuju Koneu, mladom košarkašu iz Malija koji je juniorski reprezentativac te zemlje. On je 2001. godište i visok je 207 centimetara, a može da igra na pozicijama krila i krilnog centra. Potpisao je za Partizan, ali će najverovatnije nastupati za Mladost iz Zemuna koja je postala razvojni tim crno-belih i takmiči se u KLS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading