Lovernj o Partizanu, Bogdanu i Žocovom pozivu

Autor:

Sport

05.09.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žofri Lovernj će naredne sezone igrati u Feneru. Francuz koji je nekada bio kapiten Partizana, oduševljen je novim klubom. Ipak, nije mogao da ne pomene svoje crno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Veoma sam srećan i uzbuđen zbog nove sezone. I ranije sam razmišljao o mogućnosti da dođem u Fenerbahče, još dok sam bio u Partizanu. Hteo sam da igram ovde zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem, ali, na žalost, nije bilo moguće u tom trenutku. Imamo sve preduslove da budemo uspešni i verujem da ćemo uspeti - rekao je Lovernj u razgovoru za klupsku televiju.

Žocov poziv pormnio je sve.

- Imao sam još godinu dana ugovora sa Sparsima. Ali, bio sam veoma srećan kada je stigla ponuda Fenerbahčea. Hteo sam da se vratim u Evropu i da zaigram baš ovde. Da nije bilo Fenerove ponude, verovatno bih ostao još godinu dana u San Antoniju. Ovde imamo uslove kao u NBA ligi. Po dolasku u Istanbul bilo mi je malo teže, jer sam praktično od aprila bio na odmoru.
RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol

On je govorio o iskustvu iz NBA lige.

- Prethodnih godina radio sam sa pet, šest različitih trenera i promenio nekoliko ekipa. Svaki je imao drugačija očekivanja od mene. Napredovao sam na svim poljima. Mogu da igram trojku, četvorku i peticu. Naravno, nisam šuter kao Bogdan, ali mogu da doprinesem na različite načine - zaključio je Lovernj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading