BORAC SE POJAČAVA: Stiže bivši košarkaš Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

11.09.2018

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Borac iz Čačka dobio je veliko pojačanje pred početak nove sezone. Opremu ekipe koja se takmiči u ABA 2 ligi zadužio je Đorđe Majstorović.

RepublikaFoto: http://kkpartizan.rs
Đorđe Majstorović (levo)

- Rođen sam, odrastao i ponikao u Čačku. Posle mnogo godina vratio sam se kući, i mogu slobodno da kažem da nigde nije lepše nego ovde - pun je emocija novi igrač Borca.

Naravno, jedan od glavnih utisaka na sve igrače ostavlja frenetična čačanska publika.

- Nisam imao mnogo prilike da igram pred Čačanima. Međutim, nema sumnje da će biti predivno igrati u dvorani kraj Morave. Verujem da ćemo uz pomoć vatrene publike uspeti da ove sezone pravimo dobre rezultate - dodao je Majstorović.

Nema sumnje da je Borac mnogo dobio dolaskom prekaljenog košarkaša.

RepublikaFoto: Starsport
KK Borac

- Tu sam da pomognem Borcu koliko mogu. Pre svega, potrebno mi je da uđem u takmičarsku formu. Verujem da sam ovde na obostrano zadovoljstvo. Već sam odradio određeni broj treninga, a takođe nastupao sam i u pripremnoj utakmici protiv Krke - nastavlja 28-godišnji košarkaš.

Pored svega, Majstorović se dotakao i novih saigrača, kao i trenera.


- Zaista mi se dopada ekipa koju Borac poseduje, kao i trener Arsić koji daje dovoljno prostora igračima. Vidim da su svi u timu željni dokazivanja, i sa nestrpljenjem očekuju početak lige - zaključio je Majstorović.

Podsetimo, u mlađim kategorijama Đorđe je nosio dres Crvene zvezde i Partizana, a ponikao je u Mladosti iz Čačka pa se tako vraća u rodni grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading