TRENUTAK KADA JE MANU ODLUČIO: Ruke su mi tresle, ali odluka je već bila donešena!

Autor:

Sport

16.09.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni argentinski as, Manu Đinobili je odlučio da okači patike o klin, a trenutak kada je doneo odluku je jedan od najvažnijih i najtežih u njegovom životu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đinobili otišao u penziju!

- Iako sam veoma siguran da sam doneo dobru odluku, i dalje je čudan osećaj. Ma koliko da si uveren u ispravnost svog postupka, ipak je teško. Razgovarao sam sa ženom i znao sam šta moram da uradim, ali su mi se prsti i dalje tresli pre nego što sam stisnuo dugme ‚ enter- rekao je Đinobili.

Najbolji argentinski košarkaš svih vremena ispričao je na šaljiv način kako su njegova deca reagovala posle saopštavanja odluke.

- Da, bili su srećni, a onda je moj najstariji sin Niko rekao da ne želi da se ja penzionišem. Kada sam ga upitao zašto, on je odgovorio: "Piletina u prostorijama kluba je mnogo lepa" objasnio je kroz smeh Argentinac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Emanuel Đinobili je bio NBA šampion četiri puta, NBA Ol-star dva puta, jednom je bio najbolji šesti igrač lige, osvojio je Evroligu i italijanski šampionat, a sa reprezentacijom Argentine osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Atini 2004. i srebro na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine.

Za San Antonio Sparse nastupao je 2002. do 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading