ČANAK NAKON POBEDE: Daleko smo od top forme!

Autor:

Sport

20.09.2018

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Superkupa ABA lige pošto su bili bolji od Mornara sa 91:77. Trener crno-belih zadovoljan je rezulatom, ali ne i igrom svog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

- Pobeda nad Mornarnom će nam mnogo značiti u psihološkom smislu. Bila je ovo sigurno naša najbolja partija tokom predsezone, ali treba uzeti u obzir da smo u Španiji igrali sa daleko boljim rivalima. Mornar je evidentno u problemu u smislu da nije uigran kako bi to želeo trener Pavićević. S druge strane i mi smo daleko od top forme - rekao je Nenad Čanak i nastavio:

- Takmičarski smo ušli u meč, sa željom da zaustavimo šuterski potencijal koji poseduju Barani i da zaustavimo ofanzivni skok rivala. U većem delu meča, naročito u poslednjoj deonici kada je rešeno pitanje pobednika, to nam je i pošlo za rukom. Čeka nas meč u polufinalu i nadam se da ćemo napraviti korak napred u odnosu na duel sa Baranima, bez obzira na ime rivala - zaključio je trener Partizana.

Partizan će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Budućnost – Igokea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading