(FOTO) LEBRON I SVEMIRSKI BASKET: Kako je Duško Dugouško postao Džej Ar Smit

Autor:

Sport

21.09.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za "Svemirski basket"! Sada je sve jasno, Lebron Džejms će zameniti Majkla Džordana u nastavku kultnog filma. Naravno, odmah su krenule i šale na račun "Kraljevih" starih saigrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lebron Džejms će stati rame uz rame sa čuvenim Duškom Dugouškom. Šuška se da bi vanzemaljci od kojih će se braniti biti Golden Stejt Voriorsi. Film bi trebalo da bude gotovo do sredine 2020. godine.

Lebron će igrati sa "Šašavom družinom", mada ništa drugačije nije bilo ni u poslednjoj godini u Klivlendu. Ovoga puta u centru pažnje je Duško Dugouško. Možda baš on zameni Džej Ar Smita. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Space Jam 2 ? ?? (Via Frank Pallotta)

A post shared by Sportando (@sportando) on Sep 21, 2018 at 3:03am PDT

 

Fotografija koja je nastala posle prve utakmice finala protiv Golden Stejta je još uvek popularna. Samo što je sada nekada odličnog šutera zamenio lik iz crtaća. Duško sigurno ne bi napravio glupost kao Smit, znao bi da vreme ističe i da mora da šutne...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading