MARINKOVIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA PORAZOM: Zaslužili smo pobedu, nisu bolji!

Autor:

Sport

22.09.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti pobedili su Partizan u polufinalu Superkupa ABA lige u Laktašima sa 90:87, posle produžetka i žestoke borbe. Košarkaš crno-belih Vanja Marinković loše je podneo poraz.

RepublikaFoto: Starsport
Marinković ne može da se pomiri sa porazom!

Petar Popović, član crnogorskog šampiona je bio ključni igrač u finišu.

- Bila je jako teska utakmica, Partizan je pokazao da ima mladu i jaku ekipu. Bilo je dosta slobodnih bacanja na kraju meča, koja sam, na sreću, pogodio. Nije kraj Superkupa, treba se pripremiti za sledeći meč i finale. Gledaćemo duel Zvezde i Cedevite i najbitnije je samo da se pripremimo za sledeću utakmicu- rekao je Popović.

Vanja Marinković nije mogao da se pomiri sa porazom, a činjenica je da su mladi košarkaši crno-belih lavovski borili.

RepublikaFoto: Starsport

- Ovo smo zaslužili da dobijemo. Ovo je mlada ekipa, puna entuzijazma koja hoće da ide napred i uđe u plejof ABA lige. Nisu pokazali da su kvalitetniji- teško je podneo poraz Marinković.

Slobodna bacanja su odlučila ovaj meč.

- U ovim trenucima je teško pogoditi bacanja. Posle 50 minuta opterećenje je još veće. Svaka čast "Popu" (Petru Popoviću) na pogođenim bacanjima. Teško je prognozirati finalistu, ali su to dve ekipe koje će juriti tron ABA lige- rekao je Nikola Ivanović posle trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading