ZVEZDA KREĆE POHOD NA JADRAN - Tomić: Želimo da navijači budu zadovoljni!

Autor:

Sport

27.09.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak od 20 časova KK Crvena zvezda mts dočekaće Cibonu u 1. kolu ABA lige. O prvoj zvaničnoj utakmici u novoj sezoni govorili su kapiten Branko Lazić i trener Milan Tomić.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Uoči utakmice sa Cibonom govorio je kapiten crveno-belih Branko Lazić:

- Pre svega bih iskoristio priliku da čestitam celoj ekipi na osvajanju Superkupa i uspešno završenom pripremnom periodu. U petak nas očekuje prva utakmica u novoj sezoni. Ekipa je promenjena, imamo novi stručni štab i dosta novih igrača, ali uspeli smo za mesec i po dana da se dobro pripremimo i napravimo dobar tim. Otvaramo sezonu protiv Cibone. Očekuje nas još večerašnji trening da odradimo dodatne pripreme, a onda da u petak izađemo na teren i otvorimo sezonu kako treba - istakao je Lazić. 

Svoja očekivanja izneo je i trener Crvene zvezde mts Milan Tomić:

- Kakva su očekivanja? Ne bih o tome pričao jer je moja želja da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Želimo da navijači budu na kraju zadovoljni našom partijom i nadam se da proslavimo pobedu - kratko je rekao Tomić koji je potom upitan koliko je zadovoljan pripremnim periodom i posebno nastupom njegovih izabranika na Superkupu ABA lige:

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

- Već sam rekao kroz neku šalu da smo se u Olimpijakosu šalili ’’bolje da se pobeđuje nego da se gubi’’. Zadovoljan sam igrom i svim igračima tokom priprema. Nemam zamerki ni na koga. Sve ide onako kako smo zacrtali pre sezone - rekao je strateg Crvene zvezde mts, a onda je usledilo pitanje o igračkom kadru:

- Eto, Faje je bio MVP Superkupa. Perperoglua svi znate, a mislim da je odigrao fenomenalno sve utakmice. Kao i Regland i svi koji su došli. To sada ništa ne znači. Moramo da se pripremimo za svaku utakmicu’’, istakao je Tomić koji je potom govorio o zdravstvenom biltenu u ekipi:

- Davidovac je mnogo bolje, odradio je juče deo treninga pet na pet. Neće biti u timu za Cibonu jer je rano posle jednog treninga. Imali smo mali problem sa Perperogluom koji je imao stomačne probleme pa ćemo videti večeras da li je u stanju da igra - kaže Tomić.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Navijači Crvene zvezde

A šta je cilj?

- Cilj je da idemo utakmicu po utakmicu. To je cilj Crvene zvezde - završio je izlaganje trener Crvene zvezde mts Milan Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading